Specialisten

Een nieuw huis, een druk sociaal leven, je werk, gezin, vrienden en familie. Toch wil je dat het nieuwe huis jouw thuis wordt, die fijne plek om te ontspannen. Om vrienden uit te nodigen, samen te zijn en te genieten. Herken je dit? Dan is het tijd voor Tessa van Veen Interieur en Styling.

Tessa van Veen helpt je graag met het inrichten van jouw woning. “We leven in een tijd waarin we het steeds belangrijker vinden hoe we wonen”, zegt ze. “Het is fijn als je woning dan een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid. Dat er een sfeer in huis is die voor jou prettig is en waar je na een lange dag werken echt thuis kunt komen. Waar je kunt ontspannen en optimaal genieten.”

Nieuwbouw en keuzes

Bij een nieuw huis moet je veel keuzes maken. En dat begint ook echt al vanaf de tekening. “Vaak kun je binnen nieuwbouw kiezen voor pakketten”, zegt Tessa, “maar je kunt ook alles in eigen hand houden. De laatste optie betekent veel regelen, maar dan kun je je huis wel helemaal aan jouw wensen aanpassen. En dan is fijn om te kunnen sparren over wat in jouw geval de beste optie is.”

Om een nieuwbouw direct knus en gezellig te maken, is het belangrijk om de goede keuzes te maken in indeling, kleur en materiaal. Maar die keuzes kunnen de nieuwe bewoner wel de nodige stress geven, zo weet Tessa. Het vergt daarnaast ook veel (van je kostbare) tijd omdat je het niet je dagelijkse bezigheid is. En soms zie door de bomen het bos niet meer. Met als eindresultaat dat het nét niet zo wordt zoals je het had bedoeld. Dat komt ook mede doordat er tegenwoordig heel veel mogelijk is en daardoor dus heel veel keuze, geeft Tessa aan. Door een goede intake kan ze eenvoudiger een aantal keuzes voor jou wegstrepen en je begeleiden naar de opties die goed bij je passen. Ook als jij en je partner beide een andere smaak hebben, maakt dat het maken van keuzes niet makkelijker. Voor Tessa de uitdaging. “Want,” zo zegt ze, “er blijken toch altijd weer overlappingen te zijn waar je allebei heel blij en gelukkig van wordt.”

Tijdens het eerste traject rond de tekeningen komen er al direct veel vragen op je af. Heeft het nieuwe huis wel echt de indeling heeft die bij jou en je manier van leven past. Daarbij kijkt Tessa ook naar de looproutes en de lichtinval in huis. Misschien kun je dat ene muurtje beter weg laten of juist plaatsten en welke consequenties komen daaruit voort? Door direct wijzigingen door te voeren, kan voorkomen worden dat er later hogere kosten zijn. Precies de reden waarom Tessa graag vanaf het begin betrokken wordt. Niet alleen bij nieuwbouw overigens, maar ook bij een verbouwing. Met kleine aanpassingen of een uitbouw, kan een woning soms zo aangepast worden dat het ineens wel je droomhuis is.

Missie geslaagd

Het belangrijkste voor Tessa is toch wel het inleven in de klant en daar neemt ze de tijd voor. Wat is voor jou belangrijk? Wat vinden jullie ieder apart mooi? Tessa heeft haar eigen methoden om dit eenvoudig maar goed in beeld te brengen. Na de intake kan gekozen worden voor een compleet ontwerp maar ook alleen voor een bepaalde ruimte, badkamerontwerp of de projectbegeleiding. Heb je het erg druk, dan kan Tessa je ook helpen met Personal Shopping, het aanvragen van offertes voor de uitvoering tot aan het inkopen van de materialen. “Dat ligt er aan wat de klant prettig vindt,” zegt ze. “Mijn missie is geslaagd als de klant het huis inloopt en denkt: Wat heb ik een tof huis!”

Koninginnelaan 98
2281 HH Rijswijk
06-53697501
Info@tessavanveen.nl
www.tessavanveen.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.