Lokaal nieuws woensdag 24 juni 2020 Bron: The Minister

Schrijf u in voor de meet & greet!

Vanaf 27 juni gaan de appartementen van The Minister in verkoop. Heeft u uw voorkeur al bepaald middels de woningzoeker en verkoopdocumentatie op de website? Als u nog vragen heeft, dan nodigen wij u uit voor de speciale meet & greet met het verkoopteam op 27 juni. Lees snel verder.    

Vanaf 27 juni gaan de appartementen van The Minister in verkoop. U kunt nu al alle verkoopinformatie bekijken en via de handige woningzoeker alvast uw voorkeur voor één van de appartementen bepalen. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Op 27 juni wordt er een speciale meet & greet georganiseerd in De Bogaard. In een persoonlijk gesprek van 15 minuten met het verkoopteam van Frisia Makelaars kunt u uw vragen stellen. U krijgt dan ook de verkoopdocumentatie overhandigd. Wilt u zich aanmelden? Dit doet u via het menu in uw persoonlijke account, of klik hier. Gezien de huidige situatie vragen wij u om alleen of maximaal met 1 (volwassen) persoon te komen. Uiteraard vinden de gesprekken op gepaste afstand plaats en vragen wij iedereen om bij klachten (verkoudheid, koorts, hoesten) thuis te blijven. 

Omdat de verkoop digitaal verloopt, is deze 15 minuten durende meet & greet optioneel. De informatie die u de 27e van ons krijgt, kunt u ook volledig op de website terugvinden. Per e-mail en telefonisch staat het verkoopteam al voor u klaar. De verkoopbrochure is vanaf maandag 29 juni aanstaande op te halen bij Frisia Makelaars op het adres Javastraat 1A, 2585 AA Den Haag. Het digitaal inschrijven voor een of meerdere woningen is mogelijk vanaf zaterdag 27 juni om 09:00 uur. De inschrijftermijn sluit op maandag 6 juli om 17:00 uur.  

 

 

Meer weten over The Minister

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden