Lokaal nieuws vrijdag 15 januari 2021 Bron: The Minister

Nu ook de 16e verdieping in verkoop!

Goed nieuws: de 16e verdieping is vanaf vandaag in verkoop! Dat betekent dat u zich kunt inschrijven voor de luxe, maar ook comfortabel ingedeelde Prime Apartments op deze verdieping. De inschrijfmogelijkheid sluit op 25 januari om 13:00 uur. 

Goed nieuws: de 16e verdieping is vanaf vandaag in verkoop! Dat betekent dat u zich kunt inschrijven voor de Prime Apartments op deze verdieping. De inschrijfmogelijkheid sluit op 25 januari om 13:00 uur. De 16e verdieping beschikt over luxe Prime Apartments: van perfect ingedeelde tweekamerappartementen tot royale drie- en vierkamerappartementen. De woonoppervlakte varieert van 67 m² tot wel 165 m². Alle appartementen beschikken over een heerlijke buitenruimte tot wel 18 m².

Via de woningzoeker, een handige online tool, selecteert u verschillende beschikbare appartementen, door te klikken op de verdiepingen in het gebouw. Met de filters (zoals ‘ligging’, ‘woonoppervlakte’ of ‘prijs’) kunt u de opties verfijnen om uw ideale appartement te vinden.
 
Heeft u prangende vragen over The Minister of heeft u hulp nodig met inschrijven? Tussen reguliere kantoortijden kunt u contact opnemen met Frisia Makelaars via het telefoonnummer 070-3420101. De makelaars komen graag in contact met u om de woningen aan u toe te lichten of om u te helpen met uw inschrijving.
 

Meer weten over The Minister

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden