Lokaal nieuws maandag 26 juli 2021 Bron: The Minister

Alle koopappartementen verkocht!

Alle 90 koopappartementen van The Minister zijn verkocht! We willen iedereen bedanken voor de belangstelling in dit project.  De realisatie van de appartementen is momenteel in volle gang. Samen met de kopers kijken we uit naar het eindresultaat!

Alle 90 koopappartementen van The Minister zijn verkocht! We willen iedereen bedanken voor de belangstelling in dit project. 

De realisatie van de appartementen is momenteel in volle gang. Samen met de kopers kijken we uit naar het eindresultaat!

Heeft u interesse in toekomstige projecten van Reshape in de regio Rijswijk en Den Haag? Wij houden u graag op de hoogte van initiatieven. U kunt zich hiervoor aanmelden door hier te klikken.

Meer weten over The Minister

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden