The Minister

Rijswijk - Rijswijk
Actueel aanbod

€ 265.000,- tot € 600.000,-
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
67 - 164m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

The Minister - High Rise Apartments

Op de plek van de voormalige Winston Churchill Tower in Rijswijk, waar ooit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zetelde, verrijst straks een fonkelnieuwe woonlocatie: The Minister. Minstens zo eigenzinnig als de Engelse staatsman…, net zo charismatisch. The Minister is een tot dusver ongekende highrise, toonaangevend in de skyline van Rijswijk.
On top bevinden zich de exclusieve Sky apartments. Eronder liggen de luxe, lichte en energiezuinige huur- en koopappartementen. Met royale buitenruimtes en maximale privacy. Veilig en duurzaam. Klaar voor de toekomst.

VOLOP KEUZE
Het woningaanbod in The Minister is erg gevarieerd. De 220 huurappartementen zijn gesitueerd op de begane grond t/m de 15e etage. Deze 2- en 3-kamerappartementen hebben woonoppervlakten van ca. 67 m2 tot ca. 93 m2.

De bovenste drie verdiepingen zijn voorbehouden aan 24 exclusieve Sky apartments. De verdiepingen 16 tot en met 21 zijn gereserveerd voor 66 luxe Prime apartments (koop). De diversiteit zit vooral in de oppervlakte, indeling en mogelijkheden. Met woonoppervlakten van 67 m² tot 164 m² is er voor ieder wat wils in The Minister. Door raampartijen die reiken van de vloer tot aan het plafond is de beleving van licht, ruimte en lucht in elke woning uitzonderlijk. Alle appartementen beschikken bovendien over 1 of 2 zeer royale balkons van minimaal 8 m² tot 16 m² om optimaal te kunnen genieten van het uitzicht.

COMFORTABEL WONEN
Alleen het beste is goed genoeg. Dat merk je aan het zeer hoge afwerkingsniveau, maar ook aan het comfort.
Omdat gebruik wordt gemaakt van de bestaande constructie van het kantoorgebouw onstaan er in de appartementen hoge plafonds van ca. 2.80 meter. Dankzij de transparante puien van vloer tot plafond geniet u optimaal van het prachtige uitzicht over de stad en omgeving!

The Minister is met meer dan 1.500 zonnepanelen energiezuinig en zoals u mag verwachten ook gasloos. De warmte wordt geleverd middels een eigen warmte/koudesysteem in de bodem. Alle appartementen worden voorzien van vloerverwarming en -koeling.

Ook is er gedacht aan gezamenlijke voorzieningen. Zo zijn er in de voorname entreehal naast postkasten ook boodschappenboxen aanwezig voor ontvangst van uw pakjes. Fietsen kunnen veilig gestald worden in de collectieve fietsenberging. De auto parkeert u op het afgesloten terrein rondom het gebouw of in de naastgelegen overdekte parkeergarage. Als u wilt is een tweede parkeerplaats mogelijk.

Geïnteresseerd in dit project? Meld je dan nu aan en wij houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en de start verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
The Minister
Koopwoningen
90
Huurwoningen
220
Prijs
€ 265.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden