Villapark Eikelenburgh fase 7

Rijswijk
Actueel aanbod

€ 449.000,- tot € 819.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
167 - 200m2
Kaveloppervlak
200 - 532m2
Inhoud
457 - 540m3
Aantal kamers
5

Over dit project

Een locatie als Eikelenburgh, aan de Rijswijkse Sir Winston Churchilllaan, verdient het om een nieuwe toekomst te krijgen die getuigt van historisch besef. In een aantal fasen krijgt Eikelenburgh een woonbestemming. Hier komen vrijstaande herenhuizen, twee-onder-één-kap woningen en geschakelde herenhuizen. Kenmerkend voor Villapark Eikelenburgh is de markante en gewilde jaren '30 signatuur van de Haagse school. Een van de inspiratiebronnen is de groene Haagse wijk Marlot.

Openbaar en privégroen zorgen voor een groene woonwijk. Brede stoepen vormen een veilige plek voor spelende kinderen, die zich ook in de speciale speelplekken in de wijk kunnen uitleven.

Nu de eerste 90 woningen in het project opgeleverd zijn, begint de wijk haar uitstraling van een villawijk al waar te maken. In juni 2017 is de bouw van fase 5 gestart. Fase 6 is nagenoeg uitverkocht en ook fase 7 is nu in verkoop. 
 
Alle woningen worden voorzien van een luxe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, een luxe badkamer, een hoogwaardig afwerkingsniveau en voldoen door onder andere de toepassing van zonnepanelen, een gebalanceerd ventilatiesysteem en driedubbel glas aan de strengste energie prestatie normen.  Dat is de kwaliteit van Eikelenburgh die u in alle woningen terugziet.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Villapark Eikelenburgh fase 7
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
38
Prijs
€ 449.000,- tot € 819.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden