Het Terras van Sion fase 2

Rijswijk
Actueel aanbod

€ 606.000,- tot € 682.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
205 - 220m2
Kaveloppervlak
259 - 360m2
Aantal slaapkamer(s)
6

Over dit project

Aan de rand van RijswijkBuiten ligt het nieuwbouwproject het Terras van Sion. Hier komen 18 royale twee-ondereen-kapwoningen en vier halfvrijstaande villa’s, allen prachtig gelegen aan het water met vaarverbinding. Een bijzondere buitenkans op een bijzondere plek in de wijk. Het Terras van Sion dankt zijn naam aan de ligging in deelplan Sion van RijswijkBuiten. Sion is rijk aan historie als een voormalige buitenplaats en kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel groen en water. Voor het Terras van Sion is alles gedaan om net dat beetje extra woonbeleving toe te voegen, zodat u zich hier heerlijk thuis zult voelen. Zoals de elegante architectuur met veel aandacht voor ruimte en daglicht, de zonnige tuinen aan het water en de vele uitbreidingsmogelijkheden waarmee u uw nieuwe huis volledig naar wens kunt samenstellen. 


RijswijkBuiten is een hele groene en kindvriendelijke woonwijk gelegen aan het Wilhelminapark en het Hoekpolderpark. Daar kunt u sporten, spelen, ontspannen, fietsen en wandelen. Daarnaast zijn de sportclubs rondom aanwezig en allemaal op fietsafstand. Even snel een boodschap doen, de kinderen naar school brengen, nog een receptje ophalen bij de apotheek in het gezondheidscentrum. In RijswijkBuiten gaat dat allemaal in één moeite door. In tien minuten fietst u naar winkelcentrum In de Bogaard of in een paar minuten naar Kindcentrum BuitenRijck met een basisschool en kinderopvang onder één dak.


De twee-ondereen-kapwoningen in het Terras van Sion worden aan de koppen steeds bekroond met een fraaie halfvrijstaande villa. De woningtypes vormen met elkaar een mooi geheel en toch is er variatie in kapvorm. Uw auto parkeert u op eigen terrein, wel zo prettig. Aan de voorzijde van de woningen en aan de zijkanten van beide blokken komen er mooie beukenhagen. Bovendien hebben alle woningen de tuin op het zuidoosten en direct aan het brede water. Zo kunt u de gehele dag volop van de zon genieten. De tuinen zijn via de garages bereikbaar. 


Altijd al gedroomd van een eigen bootje? Deze kunt u gewoon aanmeren aan de vlonder in uw tuin. Vanaf uw huis vaart u door de vaarverbinding zo naar Delft, Leiden en Rotterdam! 


Aandacht voor details
Door veel aandacht te besteden aan de hoogwaardige materialen en de detaillering straalt het Terras van Sion een en al kwaliteit uit. Het elegante ontwerp is verrijkt met prachtige details. Kijk maar eens naar de warm gemêleerde bakstenen, de gemetselde ornamenten, prachtige dakgoot en de sierlijke hekwerken van de Franse balkons op de verdiepingen.
Naast het prachtige ontwerp is er ook aan de afwerking van de keuken en badkamer gedacht. In de woningen komen luxe keukens en tegelwerk, het tegelwerk en sanitair is daarbij standaard van Villeroy & Boch.


Ruimte, licht en opties
De grootte van de woningen is opvallend. Door het vele daglicht door de grote raampartijen lijkt die ruimte zelfs nog rianter. U beschikt minimaal over een woonoppervlakte van 205 m² en de halfvrijstaande villa type C meet zelfs 220 m². En wilt u meer ruimte, dan kunt u op de begane grond aan de achterzijde uitbouwen tot maar liefst 2,40 meter. Overigens is dit niet de enige optie. We bieden er nog veel meer aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van extra slaapkamers op de tweede verdieping, openslaande deuren of een mooie vlonder in de achtertuin. 


Energie
Alle woningen in het Terras van Sion worden standaard uitgevoerd met een Energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,0. De woningen zijn standaard voorzien van triple-glas, douche-WTW en een warmtepomp met vloerverwarming op alle verdiepingen. De woning is niet aangesloten op het gasnet. Optioneel zijn sommige woningentypen zelfs als Nul-Op-de-Meter (NOM) uit te voeren. Wilt u meer weten over de energetische maatregelen in deze woningen, klik dan hier.


Slim wonen met IRIS
Huizen worden steeds slimmer, dat geldt ook voor de woningen van Dura Vermeer. De woningen van het Terras van Sion worden standaard uitgerust met IRIS huisautomatisering. IRIS is een huisautomatiseringssysteem dat is ontwikkeld om de bewoner inzicht te geven wat er aan energie in- en uitgaat en geeft het u de mogelijkheid om veelvuldig gebruikte handelingen te automatiseren. Voor als u thuis bent, of juist niet. Wilt u meer informatie over IRIS, klik dan hier.


Kijk hier de projectwebsite van het Terras van Sion.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Terras van Sion fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
14
Prijs
€ 606.000,- tot € 682.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden