Villapark Eikelenburgh fase 8

Rijswijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Een locatie als Eikelenburgh, aan de Rijswijkse Sir Winston Churchilllaan, verdient het om een nieuwe toekomst te krijgen die getuigt van historisch besef. Villapark Eikelenburgh is al voor een groot deel gerealiseerd.In fase 8 komen vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kap woningen en geschakelde herenhuizen. Kenmerkend voor Villapark Eikelenburgh is de markante en gewilde jaren '30 architectuur van de Haagse school. Een van de inspiratiebronnen is de groene Haagse wijk Marlot.

Openbaar en privégroen zorgen voor een groene woonwijk. Brede stoepen vormen een veilige plek voor spelende kinderen, die zich ook in de speciale speelplekken in de wijk kunnen uitleven.

Alle woningen worden voorzien van een luxe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, een luxe badkamer, een hoogwaardig afwerkingsniveau. Ook voldoen de woningen aan de strengste energie prestatienormen door toepassing van zonnepanelen, een gebalanceerd ventilatiesysteem en driedubbel glas. En in fase 8 kunt u stoken en koken zonder gas!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Villapark Eikelenburgh fase 8
Start verkoop
2019 (2e kwartaal)
Start verhuur
2019 (2e kwartaal)
Koopwoningen
35
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden