Villapark Eikelenburgh fase 8

Rijswijk
Actueel aanbod

€ 632.500,- tot € 934.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
178 - 203m2
Kaveloppervlak
257 - 475m2
Inhoud
724 - 834m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Uw laatste kans op een luxe woning in Villapark Eikelenburgh!
Heeft u ook gezien dat Villapark Eikelenburgh al vergevorderd is? Vijf fasen staan er inmiddels. De bouw van de fasen 6 en 7 vordert gestaag. En binnenkort start de verkoop van fase 8. Wat u kunt verwachten? Een ruim aanbod van 35 woningen, variërend van vrijstaand, twee-onder-een-kap tot herenhuis. Waar wacht u nog op!
Natuurlijk krijgt ook deze fase weer de vormgeving die Villapark Eikelenburgh tot zo’n bijzondere woonwijk maakt. Het is de herkenbare uitstraling van de jaren dertig. De architectuur van de Haagse school, zegt u dat iets? Die vindt u onder meer in een Haagse wijk als Marlot. Nieuwbouw, maar dan met ingebouwde charme. En met het comfort van morgen. Want fase 8 wordt de eerste fase waarin u kookt en stookt zonder gas!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Villapark Eikelenburgh fase 8
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
35 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 632.500,- tot € 934.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden