Park van Rodenburg

Rijswijk - Rijswijk
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
111 - 145m2
Kaveloppervlak
109 - 236m2

Over dit project

Een fijne buurt, midden in de wijk Parkrijk in RijswijkBuiten met het Wilhelminapark als verlenging van je tuin. Architectuur die knipoogt naar het vakmanschap van vroeger met het comfort van nu. Een heerlijke, groene woonbeleving, met het park om de hoek.

Het woningaanbod van Park van Rodenburg bestaat uit Herenhuizen, Verandawoningen en Hofwoningen in verschillende varianten. Aan een prachtige laan, in een intiem straatje óf juist aan het water. De woningen liggen tussen de statige Parelgraslaan en een ruime waterpartij die beide uitkomen op het Wilhelminapark. Er komen in totaal ongeveer 77 ruime woningen met afmetingen van circa 111 m² tot en met circa 145 m².

Word je net zo enthousiast als wij? Registreer je dan op de projectwebsite www.parkrijk-parkvanrodenburg.nl en blijf op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park van Rodenburg
Koopwoningen
77
Type woningen
Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden