Park van Rodenburg

Rijswijk - Rijswijk
Actueel aanbod

€ 368.000,- tot € 526.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
111 - 145m2
Kaveloppervlak
109 - 236m2

Over dit project

Een fijne buurt, midden in de wijk Parkrijk in RijswijkBuiten met het Wilhelminapark als verlenging van je tuin. Architectuur die knipoogt naar het vakmanschap van vroeger met het comfort van nu. Een heerlijke, groene woonbeleving, met het park om de hoek.

Het woningaanbod van Park van Rodenburg bestaat uit Herenhuizen, Verandawoningen en Hofwoningen in verschillende varianten. Aan een prachtige laan, in een intiem straatje óf juist aan het water. De woningen liggen tussen de statige Parelgraslaan en een ruime waterpartij die beide uitkomen op het Wilhelminapark. Er komen woningen met afmetingen van circa 111 m² tot en met circa 145 m². De verkoop is succesvol gestart met fase 1 met 39 woningen. Fase 2 is vanaf 11 mei in Voorverkoop.

Word je net zo enthousiast als wij? Registreer je dan op de website www.parkrijk-parkvanrodenburg.nl en blijf op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park van Rodenburg
Start verkoop
11-05-2020
Koopwoningen
77
Prijs
€ 368.000,- tot € 526.000,-
Type woningen
Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden