Park van Rodenburg

Rijswijk - Rijswijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 180m2

Over dit project

HET PROJECT

Een fijne buurt, midden in de wijk Parkrijk in RijswijkBuiten. Met altijd het Wilhelminapark op de achtergrond. Met architectuur die knipoogt naar het vakmanschap van vroeger en met sfeervolle gevels. Een heerlijke, groene woonbeleving, met het park om de hoek.

Park van Rodenburg bestaat uit hofwoningen, verandawoningen en herenhuizen in verschillende varianten. Aan de prachtige laan, in een intiem straatje óf juist aan het water. En dat tussen de statige Parelgraslaan en de ruime waterpartij die beide uitkomen op het Wilhelminapark. Er komen in totaal circa 77 ruime woningen met afmetingen tussen circa 110 tot 175 m².

LOCATIE
Parkrijk ligt aan de voet van het Wilhelminapark. Dit prachtige groene park vormt het uitgangspunt voor het ontwerp voor Parkrijk: de gezamenlijke tuin voor de (toekomstige) bewoners. Parkrijk is opgedeeld in vier deelgebieden. Elk van deze deelgebieden krijgt zijn eigen karakter. Je kunt een zeer gevarieerd aanbod verwachten in diverse prijsklassen, zowel koop als huur, zowel eengezinswoningen als appartementen en altijd met diverse keuzemogelijkheden. Park van Rodenburg bevindt zich in het tweede deelgebied en ligt tussen de Parelgraslaan en de watergang, die centraal in het gebied komt te liggen.

Park van Rodenburg is nog in de fase van het schetsontwerp. Ben je benieuwd naar het vervolg?
Schrijf je dan in op de website parkrijk-parkvanrodenburg.nl en blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park van Rodenburg
Koopwoningen
77
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden