Parkrijk - De Lanen fase 1

Rijswijk
Actueel aanbod

€ 430.000,- tot € 540.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
130 - 184m2
Kaveloppervlak
116 - 139m2
Inhoud
473 - 663m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Parkrijk in RijswijkBuiten wordt de etalage van aantrekkelijk wonen in de Randstad. Buiten, maar toch stedelijk. De nieuwbouwwoningen in het nieuwste deel van RijswijkBuiten: Parkrijk, zijn stuk voor stuk royaal met een individuele uitstraling en uiteraard voorzien van alle moderne gemakken van de huidige tijd. Door de mix van architectuurstijlen ontstaat er speelse diversiteit in het straatbeeld.

De wijk biedt volop speelruimte voor de kinderen en beschikt ook over een uitstekende verbinding naar de diverse grote wegen en het stadscentrum van Rijswijk én Delft. Naast het stedelijke karakter van de wijk Parkrijk is er ook veel aandacht voor groen en beleving.

Natuurlijk duurzaam wonen aan één van De Lanen van Parkrijk Beeld je eens in, wonen in de stad met het groen letterlijk aan je voeten!
Deelplan Parkrijk- De Lanen maakt het mogelijk! De mooie lange lanen staan enerzijds in het verlengde van het prachtige Wilhelminapark, waar heerlijk gewandeld, gesport en gespeeld kan worden. En anderzijds staan de lanen in verbinding met wat RijswijkBuiten biedt zoals winkels en scholen!

De energie van De Lanen
De Lanen biedt een plek waar kinderen in alle veiligheid kunnen opgroeien, maar waar ook de volwassenen genieten van de levendigheid en de energie om zich heen. Met het Wilhelminapark als achtertuin en de grote steden als Rijswijk, Rotterdam en Delft om zich heen, staat de wijk garant voor een mooie, rijke, groene en energieke omgeving waar altijd iets te doen is.

De woningen
De Lanen biedt een gevarieerd aanbod aan woningtypen; traditionele eengezinswoningen met een schuine kap, ruime stadse woningen met een plat dak en mooie appartementen. Voor alle woningen geldt dat ze duurzaam en toekomstbestendig zijn.

De woningen zijn goed geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Dit betekent gasvrij stoken en koken en heeft als voordeel een energiezuinige woning met een veilig, aangenaam en constant binnenklimaat.

Dat is juist het fantastische aan nieuwbouw in plan De Lanen. Klaar voor de toekomst en zeer vriendelijk voor uw portemonnee!

En niet alleen binnen is het genieten. De eengezinswoningen hebben een beschutte achtertuin en de appartementen een prettig balkon. En voor iedereen gezamenlijk is er die gemeenschappelijke achtertuin van het Wilhelminapark!

Planning
De Lanen gaat is volop in ontwikkeling en gaat gefaseerd in verkooop.
Fase 1 gaat naar verwachting eind 2019 in verkoop met 67 eengezinswoningen.

Belangstelling?
Wilt u op de hoogte gehouden worden? Registreer u dan alvast als belangstellende.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkrijk - De Lanen fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
67 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 430.000,- tot € 540.000,-
Type woningen
Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden