Rijswijk - The Minister

Rijswijk - Rijswijk
Archief

€ 965,- p.m. tot € 1.270,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
67 - 93m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

100% VERHUURD

Aan de Sir Winston Churchilllaan wordt het voormalig kantoorgebouw van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport getransformeerd tot een hoogwaardige woontoren van nieuwbouwkwaliteit met in totaal 25 verdiepingen en 310 appartementen, waarvan 220 bestemd voor de vrije sector huur.

De 220 huurappartementen betreffen 156 tweekamerappartementen en 64 driekamerappartementen. De tweekamerappartementen zijn er in 7 types, met oppervlaktes variërend van 67 m² tot en met 77 m². De driekamerappartementen worden uitgevoerd in 1 type van 93 m².
64 van de 156 tweekamerappartementen zijn uitgerust met een slaapkamer en-suite (met glazen schuifdeuren). De grote(re) slaapkamer kan hiermee worden gesplitst en voorzien in een extra verblijfsruimte. Hiermee is een extra kamer gecreëerd die bijvoorbeeld als werkkamer kan worden gebruikt.

De appartementen hebben veel lichtinval door de toepassing van grote raampartijen en zijn uitgerust met vloerverwarming en -koeling (middels WKO). Alle appartementen beschikken over ruime buitenruimtes van 8 – 12 m². Parkeren kan in de naastgelegen parkeergarage, de parkeerplaatsen worden gekoppeld aan de woning verhuurd.

Fietsen, scooters en scootmobielen kunnen in de gemeenschappelijke fietsenstalling gestald worden.

*Om een betere doorstroming op de woningmarkt te stimuleren zullen kandidaten van 55 jaar en ouder bij vooraf aangewezen woningen voorrang bij de eerste toewijzingsronde krijgen. Bekijk de huurvoorwaarden op de projectwebsite voor alle informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rijswijk - The Minister
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
1 van 220 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 965,- tot € 1.270,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Huur
Verwarming
Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden