Villapark Eikelenburgh fase 9

Rijswijk - Rijswijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
95 - 175m2
Kaveloppervlak
80 - 240m2
Inhoud
385 - 715m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Villapark Eikelenburgh is bijna gereed!

Heeft u het ook gezien? Villapark Eikelenburgh is bijna gereed. De in 2021 gerealiseerde fase 8 is alweer bewoond. En, inmiddels is meer bekend over de invulling van fase 9, de laatste fase van deze prachtige villawijk!


De woningen van fase 9:
Allereerst het gewilde herenhuis type Opaal, die al in verschillende fasen is gebouwd en met plezier wordt bewoond. Deze geschakelde vierkapper oogt als een twee-onder-een-kapwoning door de bijzondere dakvorm. In fase 9 zijn er 12 gepland in drie blokjes van vier, tegenover fase 8.

En dan de nieuwe ‘edelsteen’: Zirkoon! 24 Rijwoningen in de gewilde jaren 30 stijl, gelegen aan de Sir Winston Churchilllaan. Verdeeld over 3 kleinschalige blokjes van 6 en 9 woningen. Voor deze woningen zijn verkoopvoorwaarden van toepassing.


Geïnteresseerd? Vul dan het belangstellendenformulier in en wij houden u graag op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Villapark Eikelenburgh fase 9
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
36
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden