Villapark Eikelenburgh fase 9

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Rijswijk - Rijswijk
Actueel aanbod

€ 376.200,- tot € 805.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
95 - 175m2
Kaveloppervlak
80 - 240m2
Inhoud
385 - 715m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

START BOUW SEPTEMBER 2023! NOG ENKELE HERENHUIZEN BESCHIKBAAR. UW LAATSTE KANS OM TE WONEN IN ZO'N FRAAI VILLAPARK!

In fase 9 worden twee type woningen aangeboden:

Type Opaal, welke al in verschillende fasen is gebouwd en met plezier wordt bewoond. Deze geschakelde vierkapper oogt als een twee-onder-een-kapwoning door de bijzondere dakvorm. In fase 9 zijn er 12 gepland in drie blokjes van vier, tegenover fase 8.

En type Zirkoon, 24 rijwoningen, gelegen aan de Sir Winston Churchilllaan. Verdeeld over 3 kleinschalige blokjes van 6 en 9 woningen. Voor deze woningen zijn verkoopvoorwaarden van toepassing.

Alle woningen in Villapark Eikelenburgh zijn ontworpen in de jarendertigstijl: met een luxe afwerking. Die vindt u terug in alle typen. Een luxe keuken met alle inbouwapparatuur is inclusief, net als de badkamer welke tot in detail is afgewerkt.

Daarnaast zijn de woningen duurzaam en toekomstbestendig. Door gasloos koken en stoken heeft u straks een schoon, veilig, aangenaam en constant binnenklimaat.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Villapark Eikelenburgh fase 9
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 36 beschikbaar
Prijs
€ 376.200,- tot € 805.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden