De Vlinderpoort

Rijswijk - Rijswijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het project aan de Parelmoervlinderlaan telt circa 27 woningen. Eén en al variatie wordt het, met grote eengezinswoningen, appartementen, woon-werklofts en maisonnettewoningen.

Wat een nieuwbouwproject z’n charme geeft, is de variëteit aan woningen. Niet meer van hetzelfde, maar verschillen in woningtypen. Andere bouwstijlen. En een spannende buitenruimte. Precies zoals we De Vlinderpoort vanaf het begin hebben willen ontwerpen.

Het huidige ontwerp bestaat uit zes verschillende typen woningen. Die in de meeste gevallen ook nog meerdere uitvoeringen hebben, dus een verschillende woonoppervlakte. En dan kun je die woningen ook nog eens grotendeels zelf indelen. Met jouw creativiteit en de deskundigheid van onze architect wordt die woning ook écht jouw woning.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Vlinderpoort
Start verkoop
2021 (4e kwartaal)
Koopwoningen
27
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Maisonnette, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden