Wandgrimeurs

De Vlinderpoort

Inschrijving geopend.
Rijswijk - Rijswijk
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

- DE VLINDERPOORT, ALLE 27 WONINGEN ZIJN VERKOCHT! -

Leuk wonen is meer dan een dak boven je hoofd. Naast specifieke woonwensen, wil je immers ook wonen op een leuke plek. Het project De Vlinderpoort wordt gerealiseerd op zo'n bijzondere locatie (Parelmoervlinderlaan, RijswijkBuiten). Dichtbij het Wilhelminapark en met Delft aan de overkant van het water worden hier 27 woningen, als onderdeel van het grotere Parkrijk, gerealiseerd. Naast de ligging is de grote variëteit aan woningen de unieke charme van dit nieuwproject. Van grote eengezinswoningen, appartementen, woon-werklofts tot maisonnettewoningen. Dus niet meer van hetzelfde, maar juist verschillen in woningtypen. Andere bouwstijlen. En een spannende buitenruimte. Precies zoals we De Vlinderpoort vanaf het begin hebben willen ontwerpen. 

Om het helemaal je eigen droomwoning te maken heb je de vrijheid om méé te tekenen. Zelfs letterlijk in dit geval. Je zit met de architect aan tafel. Stap voor stap creëer je de plattegrond die voor jou praktisch is binnen de vier buitenmuren. Als de indeling helemaal naar je zin is, kun je vervolgens de buitengevel en kozijnen hierop aanpassen. Doordat de kennis van de architect jouw helpt de vierkante meters slim in te delen, is woonplezier in De Vlinderpoort absoluut verzekerd.

Meer weten over dit mooie project, kijk dan snel op de projectwebsite en schrijf je in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Vlinderpoort
Koopwoningen
27
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Maisonnette, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden