De Rijswijksche Vlechterij

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Rijswijk - Rijswijk
Actueel aanbod

€ 772.500,- tot € 1.275.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
131 - 215m2
Kaveloppervlak
214 - 483m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

DE VERKOOP IS GESTART. SCHRIJF U NU IN VIA DE PROJECTWEBSITE!
DE VERKOOP SLUIT MAANDAG 26 JUNI OM 18:00 UUR.

RijswijkBuiten is een moderne nieuwbouwwijk die voorbereid is op de toekomst. Alle woningen en het openbaar gebied in RijswijkBuiten zijn duurzaam en gebouwd met aandacht voor thema’s als groen, water en het klimaat. Zo is de wijk gasloos, worden woningen verwarmd door een energiezuinige warmtepomp en wordt elektriciteit opgewekt door zonnepanelen. Goed voor het milieu, maar door de lagere energierekening ook goed voor uw portemonnee. Ook het openbaar gebied is ingericht op de toekomst met een robuust water- en poldersysteem, diversiteit in groen, aandacht voor natuurlijke materialen en aandacht voor waterdoorlatendheid.

Elke woning ligt op een royale kavel, variërend van ca 220 tot ca 480 vierkante meter. De 8 woningen aan de Sionsweg zijn levensloopbestendig, met een slaap- en badkamer op de begane grond. ‘Duurzaam’ wonen dus, ook qua architectuur: alle 8 woningen aan de Sionsweg zijn van binnen én van buiten van hout. Verder hebben alle woningen een prachtig uitzicht over het water. Kopers krijgen verder vergaande mogelijkheden om hun woning geheel op hun eigen wensen toe te snijden.

Interesse?
Wil je op de hoogte blijven van dit project? Schrijf je dan in en geef je woningvoorkeur door.
Ga naar de projectwebsite https://derijswijkschevlechterij.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Rijswijksche Vlechterij
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 9 beschikbaar
Prijs
€ 772.500,- tot € 1.275.000,-
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden