De Parels

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Rijswijk - Rijswijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In RijswijkBuiten vind je het plan ‘Wonen in De Parels’. Nabij het Wilhelminapark, centraal gelegen tussen het gezellige centrum van Rijswijk en de prachtige historische binnenstad van Delft. Het plan bestaat uit twaalf royale rijwoningen. En wanneer je je voordeur uitloopt, sta je zo aan het water!

Vanuit RijswijkBuiten ben je binnen enkele minuten in Rijswijk en Delft. Ook Den Haag en Rotterdam liggen binnen handbereik. Echt weg uit RijswijkBuiten hoef je niet eens. Zo zijn er in de wijk basisscholen en kinderopvang te vinden en een gezondheidscentrum. Sinds kort is er ook een Lidl-supermarkt op enkele minuten lopen van Wonen in De Parels. Nu al zijn er in de hele wijk diverse speelplekken te vinden. Daarnaast wordt er vlakbij de woningen een nieuwe speelvoorziening aangelegd. Je hoeft alleen maar even schuin over te steken.

De twaalf woningen zijn ruim: circa 130 m2, dankzij de grote woningdiepte. Met drie slaapkamers én een volledig vrij indeelbare zolderverdieping is er meer dan genoeg ruimte voor hobby, opslag, of gezinsuitbreiding. Alle woningen staan op ruime kavels, vanaf 120 m2. Je hebt dus ’s morgens al het zonnetje in je (oostelijk gelegen) tuin. De woningen zijn beschikbaar vanaf € 550.000,- v.o.n..

Alle woningen zijn compleet met badkamer en keuken. Daarnaast hebben de hoekwoningen een eigen parkeerplaats of pergolacarport. Je woning beschikt over het BENG-label, de afkorting voor Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Dit betekent dat de woning in de basis al zeer energiezuinig is en duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Dit wordt bereikt door het gebruik van innovatieve technieken zoals een slim warmteterugwinningsysteem, een bodemwarmtepomp, zonnepanelen en triple glas. Hierdoor geniet je optimaal van een comfortabel en aangenaam woonklimaat.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Parels
Woningen
0 van 12 beschikbaar
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden