Actueel

Nieuws

Voorgenomen start verkoop dit voorjaar Lokaal nieuws donderdag 19 maart 2020

Voorgenomen start verkoop dit voorjaar

The Minister eist met haar 24 verdiepingen een prominente plek op in de Rijswijkse skyline. Met in totaal 310 appartementen met gevarieerde woonoppervlakten is er voor ieder wat wils.

De 24 extra royale en exclusieve Sky Apartments (koop) zijn gesitueerd op de bovenste drie verdiepingen. Eronder, vanaf de 16e verdieping, is ruimte voor 66 luxe Prime Apartments (koop). De resterende appartementen op de verdiepingen daaronder worden nader verhuurd. Bovendien beschikken alle appartementen over één of twee zeer royale balkons van minimaal 8 m² tot 16 m² om optimaal te kunnen genieten van het uitzicht.

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de exclusieve appartementen van The Minister in volle gang. De voorgenomen start verkoop is dit voorjaar. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op www.theminister.nl. 

COREtec is ‘s werelds beste PVC vloer! Lokaal nieuws vrijdag 14 februari 2020

COREtec is ‘s werelds beste PVC vloer!

Kent u Coretec? Coretec is dé revolutie op het gebied van PVC vloeren! Coretec is namelijk een unieke PVC vloer die voldoet aan alle eisen voor uw woning: duurzaam, sterkte toplaag, 100% watervast, zeer stabiel, standaard 10 db geluidsreductie én ideaal voor vloerverwarming! Door de Uniclic klikverbinding wordt de vloer zonder lijm geplaatst en voorkomt u het risico op naden niet gaan openstaan.

Bovendien hoeft u bij een Coretec PVC vloer niet te egaliseren! Coretec kan namelijk direct geplaatst worden op (vrijwel) alle dekvloer, zelfs wanneer deze niet egaal zijn. Dit scheelt veel tijd en geld!

Coretec komt uit Amerika en is in 7 jaar uitgegroeid tot één van ’s werelds best verkochte PVC vloeren. Sinds 3 jaar is de collectie ook in Nederland te koop en is deze voor de regio Den Haag, Rijswijk, Delft en het Westland te zien in de grote woonwinkel van Woonmode in Rijswijk. Bij Woonmode vindt u de complete Coretec shop met alle mogelijke vloeren uit de collectie. De adviseurs van Woonmode kunnen u uitstekend adviseren over de mogelijkheden en verschillende types. Daarnaast heeft u bij Woonmode de garantie dat uw Coretec vloer op de juiste manier wordt geplaatst, door de eigen vakmensen van Woonmode.

Meer informatie over Coretec vindt u op https://www.usfloors.be/ . Wilt u meer weten over Woonmode, heeft u een vraag óf wilt u een afspraak maken, kijkt u dan op www.woonmode.nl of mail naar rijswijk@woonmode.nl

Woontrends van 2020 | Woonmode.nl Lokaal nieuws vrijdag 14 februari 2020

Woontrends van 2020 | Woonmode.nl

De nieuwste wooncollecties van 2020 komen nu langzaam allemaal bij ons binnen in de showroom! Hierin spelen de nieuwste trends een grote rol. Dit zal je ongetwijfeld nog vaak tegen gaan komen in 2020! Hierbij een kleine blik op de nieuwste trends!

Kleur van het jaar!

De Tranquil Dawn-kleur is de Flexa Kleur van het Jaar 2020, en zie hoe deze kleur de sfeer in jouw huis compleet kan veranderen! Door de Kleur van het Jaar 2020 te combineren met zachte zandtinten creëer je een relaxte woonkamer. De Kleur van het Jaar 2020, Tranquil Dawn, verandert subtiel van tint wanneer deze wordt gebruikt met verschillende kleurpaletten. In de bovenstaande afbeelding wordt de kleur gebruikt met zandtinten om zo een ontspannen, heilzame ruimte te creëren, waarin de nadruk ligt op welzijn en positieve interacties. De zachte, gezellige kussens en kleedjes, warme houtelementen en verkwikkende binnenplanten maken deze luchtige look helemaal af.

Als raambekleding kies je voor een rolgordijn , vouwgordijn of Duette® Shades in een rustige grijstint. En maak het geheel af met details zoals met een bijzettafel of een vloerkleed.

Laat je inspireren in onze grote woonwinkel of kijk op onze website.

Woonmode
Winkelcentrum In de Bogaard
Bogaardplein 6, Rijswijk
www.woonmode.nl | 070-3960610

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden