Actueel

Nieuws

Nog enkele appartementen beschikbaar Lokaal nieuws donderdag 09 juli 2020

Nog enkele appartementen beschikbaar

De verkoop is succesvol gestart! Interesse in wonen in The Minister? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Bekijk het aanbod in de woningzoeker en informeer bij Frisia Makelaars naar de actuele beschikbaarheid van de appartementen.

De verkoop is succesvol gestart! Interesse in wonen in The Minister? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Bekijk het aanbod in de woningzoeker en informeer bij Frisia Makelaars naar de actuele beschikbaarheid van de appartementen.

Nu in verkoop! Lokaal nieuws zaterdag 27 juni 2020

Nu in verkoop!

De appartementen van The Minister zijn in verkoop. Het is mogelijk om u in te schrijven op één of meerdere appartementen. Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen van het formulier? Neem dan gerust contact op met Frisia Makelaars.

De appartementen van The Minister zijn in verkoop. Het is mogelijk om u in te schrijven op één of meerdere appartementen. Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen van het formulier? Neem dan gerust contact op met Frisia Makelaars.

Inschrijven doet u via uw persoonlijke account. Maak hiervoor een account aan of log in met uw inloggegevens. Het formulier vindt u na het inloggen in het menu, of klik hier.

Weet u nog niet zeker welk appartement tot uw voorkeur behoort? Bekijk dan de online woningzoeker of laat u informeren door het verkoopteam van Frisia Makelaars via het telefoonnummer (070) 342 01 01. 

Let op: Het inschrijven is mogelijk tot maandag 6 juli 17:00 uur.

Schrijf u in voor de meet & greet! Lokaal nieuws woensdag 24 juni 2020

Schrijf u in voor de meet & greet!

Vanaf 27 juni gaan de appartementen van The Minister in verkoop. Heeft u uw voorkeur al bepaald middels de woningzoeker en verkoopdocumentatie op de website? Als u nog vragen heeft, dan nodigen wij u uit voor de speciale meet & greet met het verkoopteam op 27 juni. Lees snel verder.    

Vanaf 27 juni gaan de appartementen van The Minister in verkoop. U kunt nu al alle verkoopinformatie bekijken en via de handige woningzoeker alvast uw voorkeur voor één van de appartementen bepalen. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Op 27 juni wordt er een speciale meet & greet georganiseerd in De Bogaard. In een persoonlijk gesprek van 15 minuten met het verkoopteam van Frisia Makelaars kunt u uw vragen stellen. U krijgt dan ook de verkoopdocumentatie overhandigd. Wilt u zich aanmelden? Dit doet u via het menu in uw persoonlijke account, of klik hier. Gezien de huidige situatie vragen wij u om alleen of maximaal met 1 (volwassen) persoon te komen. Uiteraard vinden de gesprekken op gepaste afstand plaats en vragen wij iedereen om bij klachten (verkoudheid, koorts, hoesten) thuis te blijven. 

Omdat de verkoop digitaal verloopt, is deze 15 minuten durende meet & greet optioneel. De informatie die u de 27e van ons krijgt, kunt u ook volledig op de website terugvinden. Per e-mail en telefonisch staat het verkoopteam al voor u klaar. De verkoopbrochure is vanaf maandag 29 juni aanstaande op te halen bij Frisia Makelaars op het adres Javastraat 1A, 2585 AA Den Haag. Het digitaal inschrijven voor een of meerdere woningen is mogelijk vanaf zaterdag 27 juni om 09:00 uur. De inschrijftermijn sluit op maandag 6 juli om 17:00 uur.  

 

 

Woningzoeker live! Lokaal nieuws vrijdag 19 juni 2020

Woningzoeker live!

U kunt alle verkoopinformatie op de website bekijken en via de handige woningzoeker alvast uw voorkeur voor één van de appartementen bepalen. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Op 27 juni wordt er een speciale meet & greet georganiseerd.

Vanaf 27 juni gaan de appartementen van The Minister in verkoop. U kunt nu al alle verkoopinformatie bekijken en via de handige woningzoeker alvast uw voorkeur voor één van de appartementen bepalen. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Op 27 juni wordt er een speciale meet & greet georganiseerd. Via deze handige online tool selecteert u verschillende beschikbare appartementen, door te klikken op de verdiepingen in het gebouw. Met de filters (zoals ‘ligging’, ‘woonoppervlakte’ of ‘prijs’) kunt u de opties verfijnen om uw ideale appartement te vinden. Klik hier om direct naar de woningzoeker te gaan en bepaal vast uw voorkeur!

Start verkoop vanaf zaterdag 27 juni aanstaande! Lokaal nieuws donderdag 11 juni 2020

Start verkoop vanaf zaterdag 27 juni aanstaande!

Het is eindelijk zo ver! De koopappartementen van The Minister gaan vanaf aanstaande zaterdag 27 juni in verkoop. De onderste etages (tot en met de 15e etage) van The Minister zijn voorbehouden aan 220 riante huurappartementen (vrije sector). Deze appartementen worden op een later moment verhuurd.

Het is eindelijk zo ver! De koopappartementen van The Minister gaan vanaf aanstaande zaterdag 27 juni in verkoop. De onderste etages (tot en met de 15e etage) van The Minister zijn voorbehouden aan 220 riante huurappartementen (vrije sector). Deze appartementen worden op een later moment verhuurd.

Sander Groen van Woonmode Rijswijk over samenwerking met COREtec® Lokaal nieuws vrijdag 22 mei 2020

Sander Groen van Woonmode Rijswijk over samenwerking met COREtec®

Sander Groen van Woonmode Rijswijk over de  goede werking, het goede professionele advies, de excellente service, de inspirende showroom en uitdagingen naar de toekomst toe van Woonmode in het algemeen & over COREtec® vloeren en de samenwerking met COREtec ® in het bijzonder.

1) Vanwaar je passie voor decoratie en vloerbedekking ? Hoe ben je in die wereld terecht gekomen?

'Woonmode is een familiebedrijf en opgericht door onze vader in 1985. Na het afronden van onze studies Commerciële Economie aan de Heao in Rotterdam zijn wij het bedrijf ingegaan. Na enkele jaren hebben wij het bedrijf overgenomen en zijn Sander en Mathijs Groen directeur-eigenaar van Woonmode. Wij vinden het ondernemen heel leuk, zeker in een markt die veel in beweging is. Wij kijken continu naar innovaties in de markt, zoals ook COREtec sinds enkele jaren in Nederland op de markt is gekomen.'

“Wij vinden het ondernemen heel leuk, zeker in een markt die veel in beweging is. Wij kijken continu naar innovaties in de markt”

2) Waarop letten klanten bij hun aankoop van vloeren?

'Kwaliteit van het materiaal, de kleur en de mate van onderhoud. Verder speelt uiteraard ook de prijs een rol, al is een behoorlijk deel van de klanten van Woonmode bereid om meer te betalen voor een product wanneer hier een betere kwaliteit tegenover staat. Daarom zijn wij trots op óns succes met COREtec, waarmee wij in 2019 ook de eerste prijs als ‘Beste COREtec dealer van Nederland’ hebben gewonnen.'

3) Wat zijn volgens jullie de belangrijke producten en decors binnen het COREtec® verhaal?

'De Naturals serie, met name de kleur Forest en Meadows zijn door hun natuurlijke kleur en karakter voor Woonmode een groot succes gebleken. Sowieso doen de houtdecors het beduidend beter dan de plavuizen. Wij kijken wel uit naar de nieuwe Stone innovatie van COREtec® STONE CERAtouch, die wij reeds in de Domotex beurs in Duitsland hebben mogen bewonderen. Hiermee verwachten wij veel succes te kunnen behalen, gezien de grote verbeteringen in kwaliteit en uitstraling ten opzichte van het huidige aanbod.'4) Zijn events en beurzen belangrijk voor Woonmode en zo ja waarom?

'Zeer zeker, want hier zie je de innovaties in de markt en ontdek je ook nieuwe fabrikanten en leveranciers. Woonmode wil voorop lopen en toonaangevend zijn, en dit doe je o.a. door zelf actief te zijn. Verder zijn events en beurzen ideale mogelijkheden om nieuwe contacten op te doen en bestaande contacten te verbeteren.'

“Wij kijken wel uit naar de nieuwe Stone innovatie van COREtec® STONE CERAtouch”

5) Spelen “vintage” en “visgraat” een hoofdrol in 2020?

'Ja, met name visgraat is sinds een jaar of 2 een grote trend op het gebied van vloeren. De vraag is hoe lang deze trend blijft voortzetten, maar voorlopig verwachten wij nog geen terugloop in de vraag. Wel blijft het belangrijk voor fabrikanten en retailers om scherp te blijven op opkomende trends en dus ook flexibel te zijn wanneer de behoefte van de consument verandert. Daarbij is het ook onze rol om trendzetter te zijn en dus consumenten te inspireren. Zeker voor de vakhandel is dit van groot belang om ons te kunnen blijven onderscheiden ten opzichte van andere kanalen, zoals de bouwmarkten.'

6) Fabrikanten stellen alles in het werk om de plaatsing van vloeren te vereenvoudigen. Kliksystemen in alle soorten vloeren zijn daarvan het bewijs.
Wat is de toegevoegde waarde van een professional als doe-het-zelvers het allemaal “eventueel” zelf zouden kunnen? 

'Los van de vraag of ze er überhaupt hun vrije tijd in willen voor uittrekken
Voor de vakhandel is een (te) makkelijke manier van leggen niet per se een voordeel. Wij willen juist deze toegevoegde waarde zijn voor de consument! Ons advies aan COREtec is dan ook om juist de vakhandel als partner te blijven zien, omdat het product ook een professionele manier van plaatsen verdient. Doordat COREtec stabiel is, kan de vakman dit uitermate fraai leggen door bijv. de vloer (vrijwel) strak langs de muur/ deurposten te plaatsen. Dit is voor de gemiddelde doe-het-zelver een lastige job. Het is voor de reputatie en het imago van het kwaliteitsmerk COREtec van groot belang dat de vloeren vakkundig worden geplaatst door professionele vloerbedrijven zoals Woonmode!'

7) Is 'ecologisch' tegenwoordig het grote goed?

'Op dit moment is dit nog een beperkte factor in de keuze voor een vloer. Wij vinden het echter wel een belangrijk topic en dus zien wij graag dat fabrikanten hun verantwoordelijkheid nemen voor de wereld van morgen.'

8) Wat vind je van de huidige situatie in de vloerenwereld?

'Voor Woonmode is het belangrijk dat we ons kunnen blijven onderscheiden in de markt. De verdere opkomst van de bouwmarkten speelt een rol, evenals het internet. In bouwmarkten zie je dat de kennis van het personeel veelal beperkt is wanneer we kijken naar vloeren. Wij durven te stellen dat de mensen bij Woonmode stuk voor stuk echte specialisten zijn die mensen van een deskundig advies kunnen voorzien. Ik denk dat het voor een premiummerk als COREtec van heel groot belang is om samen te werken met echte specialisten, zoals Woonmode. Verder zien wij al enkele jaren een ontwikkeling op internet die negatief werkt voor de gehele markt, doordat enkele (online) bedrijven op internet d.m.v. gestunt met prijzen de markt onder druk zetten. Wij vinden dat fabrikanten en groothandels hún verantwoordelijkheid moeten nemen om dergelijke negatieve zaken tegen te gaan.'

“Woonmode wil voorop lopen en toonaangevend zijn”

9) Wat zijn volgens jullie de COREtec® producten van de toekomst?

'Een uitbreiding van visgraat zou ons advies zijn, waarbij ook de maat van de plank groter wordt. Verder kijken wij uit naar nieuwe aanvulling op het gebied van COREtec tegels, zoals eerder door mij aangestipt. Verder nodig ik COREtec uit om met bedrijven zoals Woonmode met regelmaat te sparren, om het gevoel met de markt levend te houden. Wij staan immers dicht bij de consument, en dit geeft waardevolle informatie over de vraag vanuit de markt.'

10) Wat is de toegevoegde waarde van Woonmode voor de klanten?

'Onze kennis van de producten waardoor we een goed en gedegen advies kunnen geven. Onze service, zoals gratis inmeten en advies-op-locatie. Onze grote en inspirerende showroom met complete COREtec shop, Woonmode is gevestigd in Rijswijk, midden in de Randstad en dus heel goed bereikbaar voor een groot deel van Nederland. En heel belangrijk, ons vakmanschap want onze eigen mensen op de vloer zijn degene die het halfproduct tot een prachtige en vakkundig gelegde vloer maken.'11) Wat is de grootste uitdaging voor Woonmode in de komende jaren?

'We zullen ons moeten blijven onderscheiden van de concullega’s in de markt om succesvol te kunnen blijven. Deze wetenschap houdt ons scherp als ondernemers en wij zijn ervan overtuigd dat Woonmode ook de komende jaren een gezond en succesvol kan blijven wanneer we iedere dag ons best doen voor onze klanten. Want uiteindelijk bepaalt de consument of Woonmode de komende jaren haar rol in de markt kan houden, en dat zijn we ons zeer bewust!'

12) Geloof je in 'leasing' in plaats van het kopen van Home & Deco producten?

'Dit zou wellicht iets kunnen zijn voor mensen die in huurwoningen wonen, of mensen die een woning hebben gekocht maar de financiële middelen ontbreken om grote investeringen in een woning te doen. Wat ons betreft een interessant concept dat uitgewerkt mag worden!'

Meer informatie:  www.woonmode.nl  en  www.coretecfloors.com  

Voorgenomen start verkoop dit voorjaar Lokaal nieuws donderdag 19 maart 2020

Voorgenomen start verkoop dit voorjaar

The Minister eist met haar 24 verdiepingen een prominente plek op in de Rijswijkse skyline. Met in totaal 310 appartementen met gevarieerde woonoppervlakten is er voor ieder wat wils.

De 24 extra royale en exclusieve Sky Apartments (koop) zijn gesitueerd op de bovenste drie verdiepingen. Eronder, vanaf de 16e verdieping, is ruimte voor 66 luxe Prime Apartments (koop). De resterende appartementen op de verdiepingen daaronder worden nader verhuurd. Bovendien beschikken alle appartementen over één of twee zeer royale balkons van minimaal 8 m² tot 16 m² om optimaal te kunnen genieten van het uitzicht.

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de exclusieve appartementen van The Minister in volle gang. De voorgenomen start verkoop is dit voorjaar. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op www.theminister.nl. 

COREtec is ‘s werelds beste PVC vloer! Lokaal nieuws vrijdag 14 februari 2020

COREtec is ‘s werelds beste PVC vloer!

Kent u Coretec? Coretec is dé revolutie op het gebied van PVC vloeren! Coretec is namelijk een unieke PVC vloer die voldoet aan alle eisen voor uw woning: duurzaam, sterkte toplaag, 100% watervast, zeer stabiel, standaard 10 db geluidsreductie én ideaal voor vloerverwarming! Door de Uniclic klikverbinding wordt de vloer zonder lijm geplaatst en voorkomt u het risico op naden niet gaan openstaan.

Bovendien hoeft u bij een Coretec PVC vloer niet te egaliseren! Coretec kan namelijk direct geplaatst worden op (vrijwel) alle dekvloer, zelfs wanneer deze niet egaal zijn. Dit scheelt veel tijd en geld!

Coretec komt uit Amerika en is in 7 jaar uitgegroeid tot één van ’s werelds best verkochte PVC vloeren. Sinds 3 jaar is de collectie ook in Nederland te koop en is deze voor de regio Den Haag, Rijswijk, Delft en het Westland te zien in de grote woonwinkel van Woonmode in Rijswijk. Bij Woonmode vindt u de complete Coretec shop met alle mogelijke vloeren uit de collectie. De adviseurs van Woonmode kunnen u uitstekend adviseren over de mogelijkheden en verschillende types. Daarnaast heeft u bij Woonmode de garantie dat uw Coretec vloer op de juiste manier wordt geplaatst, door de eigen vakmensen van Woonmode.

Meer informatie over Coretec vindt u op https://www.usfloors.be/ . Wilt u meer weten over Woonmode, heeft u een vraag óf wilt u een afspraak maken, kijkt u dan op www.woonmode.nl of mail naar rijswijk@woonmode.nl

Woontrends van 2020 | Woonmode.nl Lokaal nieuws vrijdag 14 februari 2020

Woontrends van 2020 | Woonmode.nl

De nieuwste wooncollecties van 2020 komen nu langzaam allemaal bij ons binnen in de showroom! Hierin spelen de nieuwste trends een grote rol. Dit zal je ongetwijfeld nog vaak tegen gaan komen in 2020! Hierbij een kleine blik op de nieuwste trends!

Kleur van het jaar!

De Tranquil Dawn-kleur is de Flexa Kleur van het Jaar 2020, en zie hoe deze kleur de sfeer in jouw huis compleet kan veranderen! Door de Kleur van het Jaar 2020 te combineren met zachte zandtinten creëer je een relaxte woonkamer. De Kleur van het Jaar 2020, Tranquil Dawn, verandert subtiel van tint wanneer deze wordt gebruikt met verschillende kleurpaletten. In de bovenstaande afbeelding wordt de kleur gebruikt met zandtinten om zo een ontspannen, heilzame ruimte te creëren, waarin de nadruk ligt op welzijn en positieve interacties. De zachte, gezellige kussens en kleedjes, warme houtelementen en verkwikkende binnenplanten maken deze luchtige look helemaal af.

Als raambekleding kies je voor een rolgordijn , vouwgordijn of Duette® Shades in een rustige grijstint. En maak het geheel af met details zoals met een bijzettafel of een vloerkleed.

Laat je inspireren in onze grote woonwinkel of kijk op onze website.

Woonmode
Winkelcentrum In de Bogaard
Bogaardplein 6, Rijswijk
www.woonmode.nl | 070-3960610

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden