The Orchard II

Rijswijk - Rijswijk
Toekomstig aanbod

Kenmerken

Woonoppervlak
69 - 168m2

Over dit project

Geef nu je voorkeur voor bouwnummer door!

The Orchard II is een nieuwbouw project in Rijswijk dat ruimte biedt aan maar liefst 102 appartementen. Met de keuze uit twee-, drie- en vierkamer appartementen is het woningaanbod gevarieerd. Alle woningen hebben een comfortabele buitenruimte in de vorm van een balkon, loggia of dakterras. Natuurlijk ontbreekt bij dit duurzame nieuwbouw project ook je eigen privé parkeerplaats niet. 

Omgeving
The Orchard II, ontworpen door Barcode Architects, is onderdeel van het grotere nieuwbouw project The Orchard. Dit project bestaat uit twee woontorens, The Orchard I en The Orchard II. Deze twee gebouwen in het centrum van Rijswijk bieden ruimte aan 509 appartementen.

The Orchard wordt gerealiseerd in het centrum van Rijswijk, waar nu de Sterpassage ligt. Dit gedeeltelijk overdekte winkelcentrum uit de jaren ’60 was één van de eerste moderne winkelcentra van Nederland. Dit gebied ondergaat de komende jaren een volledige transformatie. Er wordt plek gemaakt voor hoogwaardige openbare ruimte met verblijfskwaliteit, waarbij ook stevig wordt ingezet op woningbouw, revitalisatie van de winkels en vergroening. 

Op slechts 600 meter van The Orchard ligt de Landgoederenzone, een groene zone aan de Noordzijde van Rijswijk. Deze ‘groene long’ van de regio bestaat uit zeven voormalige buitenplaatsen, drie parken, sportvelden en een kinderboerderij. Een groot deel van dit gebied is publiekelijk toegankelijk voor recreatie. 

De bereikbaarheid van The Orchard is uitstekend. Zo rij je binnen een paar minuten met je auto op de A4, maar ook het openbaar vervoer is eenvoudig toegankelijk. Op loopafstand zijn meerdere openbaar vervoerverbindingen, zoals een bus- en tramhalte en het treinstation.    

Planning
De verkoop van de appartementen in The Orchard II start in de zomer van 2022. Wil jij wonen op deze toplocatie in het centrum van Rijswijk? Schrijf je dan nu via de projectenwebsite en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Meer informatie

Kenmerken

Project
The Orchard II
Woningen
0 van 27 beschikbaar
Prijs
€ 380.000,- tot € 925.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijswijk.

Aanmelden